Om DMG Property Group

DMG Property Group er det ledende eiendomsselskapet på Nord-Kypros. Vi bygger, utvikler og markedsfører hundrevis av eiendommer for salg på de beste stedene i Nord-Kypros.

DMG Group har over 30 års erfaring innen reiseliv og eiendomsindustri og har et utmerket rykte som en pålitelig og troverdig gruppe selskaper.

Våre vennlige og profesjonelle eiendomskonsulenter er her for å hjelpe eiendomsinvestorer og individuelle kjøpere med å velge riktig eiendom i Nord-Kypros.

Om DMG Property Group

Registrert lisensiert eiendomsselskap

DMG Property Group (DMG Property Ltd.) er registrert i North Cyprus Tax Office Companies Section, det tyrkisk-kypriotiske handelskammeret og Kypros Turkish Estate Agents Union. Vi anbefaler deg på det sterkeste å sjekke bedriftens legitimasjon og sertifikater og kun jobbe med lisensierte eiendomsselskaper registrert på Nord-Kypros når du vurderer å kjøpe en eiendom på Nord-Kypros.

Kypros tyrkiske eiendomsmeglerunion

Kypros tyrkiske eiendomsmeglerunion

Inkorporasjonsbevis

Inkorporasjonsbevis

Medlemsbevis for handelskammer

Medlemsbevis for handelskammer

Ansvarsforsikring

Ansvarsforsikring

30+ selskaper i Nord-Kypros

DMG Group omfatter en mangfoldig portefølje av over 30 selskaper, som er aktivt engasjert i sektorer som turisme, handel, utdanning, landbruk og eiendom.

Besøk www.dmgcyprus.com for mer informasjon.

Hurtigkoblinger

Eiendommer til salgs i Nord-Kypros Få prosjektdetaljer på WhatsApp