Tietoja DMG Property Groupista

DMG Property Group on Pohjois-Kyproksen johtava kiinteistöyhtiö. Rakennamme, kehitämme ja markkinoimme satoja myytäviä kiinteistöjä Pohjois-Kyproksen parhailla paikoilla.

DMG Groupilla on yli 30 vuoden kokemus matkailu- ja kiinteistöalalta, ja sillä on erinomainen maine luotettavana ja luotettavana yritysryhmänä.

Ystävälliset ja ammattitaitoiset kiinteistökonsulttimme ovat täällä auttamassa kiinteistösijoittajia ja yksittäisiä ostajia valitsemaan oikean kiinteistön Pohjois-Kyprokselta.

Tietoja DMG Property Groupista

Rekisteröity lisensoitu kiinteistöyhtiö

DMG Property Group (DMG Property Ltd.) on rekisteröity Pohjois-Kyproksen verotoimistoyhtiöiden osastoon, Kyproksen turkkilaiseen kauppakamariin ja Kyproksen turkkilaiseen kiinteistönvälittäjien liittoon. Suosittelemme, että tarkistat yrityksen valtakirjat ja todistukset ja työskentelet vain Pohjois-Kyprokselle rekisteröityjen kiinteistöyhtiöiden kanssa, kun harkitset kiinteistön ostamista Pohjois-Kyprokselta.

Kyproksen turkkilainen kiinteistönvälittäjien liitto

Kyproksen turkkilainen kiinteistönvälittäjien liitto

Perustamistodistus

Perustamistodistus

Kauppakamarin jäsentodistus

Kauppakamarin jäsentodistus

Vastuuvakuutus

Vastuuvakuutus

Yli 30 yritystä Pohjois-Kyproksella

DMG Group käsittää yli 30 yrityksen monipuolisen portfolion, jotka toimivat aktiivisesti muun muassa matkailun, kaupan, koulutuksen, maatalouden ja kiinteistöalan aloilla.

Lisätietoja on osoitteessa www.dmgcyprus.com.

Pikalinkit

Kiinteistöt myytävänä Pohjois-Kyproksella Hanki projektitiedot WhatsAppista