Om DMG Property Group

DMG Property Group är det ledande fastighetsbolaget på Norra Cypern. Vi bygger, utvecklar och marknadsför hundratals fastigheter till salu på de bästa platserna på Norra Cypern.

DMG Group har över 30 års erfarenhet inom turist- och fastighetsbranschen och har ett utmärkt rykte som en pålitlig och pålitlig företagsgrupp.

Våra vänliga och professionella fastighetskonsulter är här för att hjälpa fastighetsinvesterare och enskilda köpare att välja rätt fastighet på Norra Cypern.

Om DMG Property Group

Registrerat Licensierat Fastighetsbolag

DMG Property Group (DMG Property Ltd.) är registrerat i North Cyprus Tax Office Companies Section, Turkcypriotiska handelskammaren och Cypern Turkish Estate Agents Union. Vi rekommenderar starkt att du kontrollerar företagets autentiseringsuppgifter och certifikat och endast arbetar med licensierade fastighetsbolag registrerade på Norra Cypern när du överväger att köpa en fastighet i Norra Cypern.

Cypern turkiska fastighetsmäklarförbundet

Cypern turkiska fastighetsmäklarförbundet

Registreringsbevis

Registreringsbevis

Handelskammarens medlemsbevis

Handelskammarens medlemsbevis

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring

30+ företag på Norra Cypern

DMG Group omfattar en mångsidig portfölj av över 30 företag, som är aktivt engagerade i sektorer som turism, handel, utbildning, jordbruk och fastigheter.

Besök www.dmgcyprus.com för mer information.

snabblänkar

Fastigheter till salu i Norra Cypern Få projektinformation på WhatsApp